Nov 24, 2012

Edria Lovely Design Scrapbook Template

Another lovely blog design, Edria Lovely Design. Edria Lovely Design is a online store sell baby hampers and goody. She asking for a shabby chic vintage flower and I combine it with scrapbook style. Of course a pastel color of pink and blue.

The cute design match with the product sold. I really like her product too. Cute baby hampers and goody for special baby gift idea.


And this is one of Edria Lovely Design baby hampers product. So cute, isn't it?


22 comments:

  1. huaaa mba bong, aku dah liat kreasinyanya beliau.. aseli bikin ngilerrrrr kepengen ... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya mba... :D gift nya lucu lucu banget

      Delete
  2. oh really warm color and soft.. like me, like a baby.. haha..

    ReplyDelete
  3. bagus sekalii, cute..
    bagaimana caranya kita download tempalte ini? trims

    ReplyDelete
  4. mbaak, aku mau dong dibikinin template kayak gini:-)

    ReplyDelete
  5. mba, saya mau dibuatkan template seperti ini

    ReplyDelete
  6. hi dear, saya ingin membeli thema blog ini
    bisa kah pembayaran mengunakan pulsa?
    terima kasih

    ReplyDelete
  7. cara memesan templete gmna cara nya sis? :D

    ReplyDelete
  8. mba..tempat buat download template tpi yang cute ky gni :3 dimana y mba??

    ReplyDelete
  9. Kak ini download templates nya dimana yah?

    ReplyDelete
  10. download template yang cute-cute kayak gini dimana kak??

    ReplyDelete
  11. download template yang cute-cute kayak gini dimana kak??

    ReplyDelete

Hi, thanks for visiting. You can leave your comment here

 

Related Websites

Blogroll

Ipietoon-Cute Blog Design Copyright © 2008-2014